November


Idag var det dags och det gick faktiskt bra! Snart är jag äntligen färdig och det kommer känns så bra!
Imorgon är det som nog alla vet, första december. Ångest. Nu väntar all pluggstress och all julstress.
Visst det är mysigt med jul och ljus och klappar och mys med familjen. Men jag tycker bara det är så jobbigt med allt som ska hinnas med innan julafton. Känner mig sjukt stressad och det är inte bra för magkatarren. Känns lagom drygt. Men inget jag inte klarar av ^^

Imorgon blir det plugg hela dagen, men det ska nog gå bra!





Peace.


November


Herre vilken fest det var igår.
Det var kul att man fick komma och man träffade väldigt många omtyckta människor.
Mannens bror var där med fru, vilket var oväntat. Sen var det massa andra.
En vän fick vin hällt över hela sig utan anledning, det höll på att bli en catfight då en tjej tydligt klängde och klämde på folks respektive. Senare blev det en catfight mellan två tjejer pga något som jag inte riktigt har någon uppfattning om.
En förvirrad kväll, men ändå trevlig, det tackar jag för! (Bilder kommer senare)

Idag var jag och syrran på julskyltningen i stan och vi kollade även matchen mellan H43 och Kristianstad. Det var väldigt jämnt men H43 förlorade. Nu kollar jag på matchen Real - Barca det går fett segt!
Imorgon är dagen D och jag intalar mig själv att det bara är ännu en vanlig lektion bara för att hålla mig lugn!

Peace!



November



Bakat lussekatter nästan hela dagen känns det som. Nu är de iaf klara.
Ska göra mig iordning för snart bär det av till fest. Lyckades få in oss tre tillslut.


För er andra så önskar jag en trevlig o mysig lördag.






Peace!



November


Jag har ju skrivit om ett projekt jag har hållit på med. Ah här kommer bilder på det.



Japp, det är ett lapptäcke! Jag har gjort det helt själv från grunden.
Känner mig som en lite gumma, men skiter jag i! Riktigt stort och mysigt är det iaf!

Idag händer inte mkt ska göra en kladdkaka, kommer bli toppen!
Sen kanske bjuda över lite folk på "filmkväll" eller så.
Ha en trevlig fredag alla!

Peace!

November


Idag är jag helt slut!
Var och tränade igår och la mig vid ett sen upp kl sju. Inte kul!
Men igår så lyckades jag ha mer än min egen vikt på benpressen, vilket kan tyckas lite, men jag känner mig i alla fall fett bra! Det är skönt att vara nyttig.
Dessutom kunde jag inte hålla mig...igår köpte jag Body shops Adventskalender för 800 kr. Men va fan, ett paket varje dag med något från Body shop är inte helt fel! Fick dessutom en extra present för att jag handlade för mer än 500 kr, fick hallon body butter. Luktar som om man smörjer in sig i hallonkräm, alltså sån man äter^^ Men ändå..höhö.

Idag hade jag redovisning i skolan, gick helt okej. Blev sjukt nervös men fick bita ihop. Hade 10 minuter men när jag är nervös pratar jag sjukt snabbt så tog väl 3 min istället. Tur att läraren hoppade in o startade en diskussion så tiden gick. När jag kom hem igen vid elva satte jag mig vid tv o kolla på "Sjunde himlen" ja, skratta ni men det gick inget bättre på tv!
Efter det kollade jag på Planet Earth, det är så underbart! Visst vissa scener är så sorgliga. Som en ung elefant som råkade tappa flocken mitt under torrperioden. Han följde efter mammans spår problemet var bara att de ledde åt fel håll...han dog dessvärre.
Men det finns så många vackra djur i världen, i detta avsnittet fastnade jag för Amur Leoparden och för dessa stört sköna paradisfåglarna som dansar så läckert! I mitt nästa liv ska jag vara en sån, shit så coolt!


Jag längtar tills jag har pengar och kan få uppleva alla dessa varelser i naturen!

Om ni vill se på Planet Earth gå in på här!


Trevlig torsdag!
Peace.



November


Pratade om julkalendern i skolan. Denna kom vi att tala om, eller ah jag. Var visst bara jag som kom ihåg den. Någon annan som minns den? "Jul i Kapernaum".






November


The Expendables - Måste se den!

Jason Statham (Snatch-Transporter)
Bruce Willis (Femte elementet, Die Hard)
Mickey Rourke (Bullet, Wrestler)
Arnold Schwarzenegger (True Lies, Terminator)
Sylvester Stallone (Rocky, Rambo)
Brittany Murphy (Sin City, 8-Mile)
Jet Li (Romeo Must Die)
Dolph Lundgren (Universal Soldier, Men of War)
Charisma Carpenter (Baywatch)
Terry Crews (Norbit)
Robert Knepper (Prison Break)
Steve Austin (WCW fighter)
Randy Couture (UFC fighter)


http://www.filmsnmovies.com/video/11024/the_expendables_trailer/



November


"Det är ingen vanlig dag för det är Syrrans födelsedag, Hurra Hurra Hurra!!!"
Idag fyller syrran 16 år, och jag älskar henne så!
Vi har haft folk hemma på besök och nu är hennes "ragg" här med kompis!
De är gulliga =)
Idag födde även syrrans kompis mamma en liten pojke, ett stort grattis till er!


I Fredags tog jag och Johanna tåget till Ramlösa för att dra hem till Amanda. Där var vi ett tag och festade till det. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. En del hemligheter delades oss mellan och det kändes sjukt bra! Det värmde i hjärtat när de sa att de var stolta över att jag har valt att plugga vidare efter vår tid i gymnasiet. Det känns så fint att vi fortfarande håller kontakten, och även om vi kanske inte träffas så ofta som jag önskar, så vet jag att de finns där! Jag hoppas att vi kommer vara vänner länge till och att vi kan fortsätta dela med oss av våra hemligheter! Det är skönt och veta att ni finns där och ni vet vilka ni är! (hoppas jag iaf!!)
Pussar till er tjejer! <3
Efter det tog vi bussen till stan för att vara på en "latino-krog" och dansa lite salsa, dansade med Paulia hon är så gó!

Annars har jag inte gjort mycket, pluggat lite, gjort klart mitt projekt som blev sjukt fint! Ska lägga upp bilder lite senare, ont om batteri dock så får vänta med det.

Ha en trevlig söndag och njut av det lilla som är kvar av helgen!

Peace -__-



Rösta på vår katt!!
http://kattensdag.se/2009/celia/


November


Fyfan vad jag gymmade igår! Första gången jag gick på ett gym och jag kände mig rätt stark ändå^^
Jag tänker dock inte avslöja vad jag hade för vikter, men jag är stolt iallafall o det är det viktigaste. Ska nog ta och skaffa mig ett styrkepass kort så man kan bygga upp sig lite. Fastän jag bara väger 45 kg så vill jag ändå bygga muskler och gå upp i vikt. Mitt mål är typ 52-55kg. Känns bra att ha ett mål att sträva efter då känns det
lite mer seriöst!
Enligt tidningarna så har den här jäkla svininfluensan muterat nu, precis som vilken annan influens som helst. Jag är glad att jag inte tog vaccinet. För att vaccinet ska fungera tror jag att det krävs ett mycket mer utvecklat vaccin. Vad jag har hört är detta utvecklat ut samma vaccin som skulle användas mot fågelinfluensan, men man vidareutvecklade detta så det skulle fungera på svininfluensan. Men men tanke på att det är ett virus kommer det att fortsätta att mutera. Därför krävs det att vaccinet är starkare och bättre kontrollerat. Vi får väl se hur det kommer att gå och om jag blir sjuk eller inte. Muteringen sägs vara värre också då den placerar sig ännu längre ner i lungorna. Bull läge!

Well nu sitter jag här dagen efter med träningsvärk och cider i kassen, för ikväll blir det fest/tjejmiddag/bio. Vet inte riktigt vad det kommer bli men jag är pepp och laddad inför det som kvällen har att bjuda på!
Gillar verkligen att hänga med brudarna!
Ska snart göra mig i ordning, men har lite paltkoma så måste chilla lite efter maten. Åt spareribs så jäkla gott!




Såg filmen "Fighting" igår, jag gillar den skarpt, den var lite förutsägbar. Men den var niiice. Se den!

Channing Tatum var bra i denna film!  

 









Trevlig fredagkväll på er andra! Peace <3


November


Idag fyller mannen år! Ett stort grattis till min babe! Älskar dig!
Jag kan ju tyvärr inte åka upp till Karlskrona för att fira honom, men han fick ju sina prestenter i helgen och god mat. Jag hoppas att han blev glad för det!




________________________________________________________________________

Stormvarning klass 2 i Skåne idag från ca 16.00-22.00



November


Ibland mår man bara så illa! Det finns så många sjuka människor ute i världen, att dom inte skäms!

Metro tidningen igår:

Hel familj misstänks

för övergrepp på barn

Amerikansk polis har avslöjat en fruktansvärd historia om övergrepp och sexuellt våld inom en familj i delstaten Missouri.
Utan att grannar och vänner anade någonting misstänks den nu 77-årige Burrell Mohler och hans söner ha arrangerat sexuella ritualer som omfattade
både våldtäkt och andra sexuella övergrepp mot familjeöverhuvudets barnbarn.


Enligt polisen har det bland annat hållits fejkade bröllop mellan femåriga småflickor och deras fäder och farbröder. När ”bröllopet” genomförts har barnen förts till hönsgården på Mohlers bondgård för att där ”fullborda äktenskapet”. Barnen ska också ha tvingats ha sex med en schäferhund.
Övergreppen ska, enligt vad de nu vuxna offren berättat för polisen, ha skett under en period i slutet av 1980-talet och mitten av 1990-talet.


Under de många åren av våld försökte offren påkalla omvärldens uppmärksamhet om vad som försiggick på Burrell Mohlers bondgård genom att skriva ner redogörelser om vad de utsattes för papperslappar och sedan lägga dessa lappar i glasburkar som de grävde ner runt om på bondgården. Men ingen hörde – eller snarare upptäckte – barnens rop på hjälp.
Det är först nu som polisen har börjat undersöka och gräva runt om efter bevis på gården. tt
I veckan som gick greps Burrell Mohler, och hans söner Burrell Jr, 53, Roland, 47, Jared, 48 och David, 52.


Även Burrell Mohlers bror, 72-åriga Darrel, har gripits i veckan.
Den fasansfulla historien började uppdagas i augusti i år då en 26-årig kvinna steg in på polisstationen i staden Missouristaden Lexington och började berätta om farfadern, faderns och farbroderns övergrepp.
Från början ska polisen ha förhållit sig mycket skeptisk till kvinnans uppgifter, men när det efter flera intervjuer visade sig att fler vittnen stödde kvinnans historia insåg man att hon talade sanning.
Den 26-åriga kvinnans fyra systrar och en bror samarbetar nu också med polisen.

 

 

 

Vill ni se något som är roligare och upplyftande så kolla in denna mannens bilder.

Jag gillar dom skarpt!

http://www.flickr.com/photos/bousserez/sets/72157594266762278/

 



November



Förresten, Bam Margera var i stan häromdag och jag missade honom. Jag var också istan men inte fan såg jag honom...fett surt och han lär inte komma till stan igen.









November



Helgen ägnades åt mannen och katten. Jag var nämligen uppe hos dem i Karlskrona.
Fredagen tog vi det lugnt och kollade på Date Movie med två vänner.
Lördagen firade vi mannens födelsedag som egentligen är på onsdag, men jag är inte där då. Jag lagade as god laxfile och potatis samt spenat till oss. Oboy vad gott det blev! Efter det gick jag in på rummet och la fram hans paket.
Sen fick han öppna dem, vad glad han blev!! Senare till kvällen tvingade jag mannen att kolla på Körslaget då min granne var i finalen. Och de vann, Grattis! Nu slipper jag kolla på det skitet.
Efter det gick Die Hard 4.0 på tv, faktiskt aldrig sett den innan och den håller sin klass.
Die Hard är nostalgi, och jag blev så fett sugen på att spela Die Hard Trilogy till PS1, så nice!  Vi bjöd över vännerna igen som gärna höll oss sällskap fastän de redan sett filmen.
På söndagen vaknade vi kl halv två, sjukt vad länge vi sov! Men det var en supermysig helg och jag älskar denna mannen så, katten också såklart! =) Min lilla familj! <3


(världens snyggaste inköpslista!)


Idag har jag varit i skolan, är så väldigt mycket att läsa, ca 2 böcker/vecka. Inte OKEJ! Men man får väl gå igenom det också. Ikväll ska jag iallafall kolla på den nya serien på tv4, Mamma till en mördare tro jag den heter. Verkar rätt intressant.

Trevlig kväll på er!


November



Tog nyss en dusch och måste bara tipsa alla om vårt Shampoo och balsam.
Det är fanimej det bästa på länge. Kostar visseligen 100 kr/flaska, men det är värt varenda öre. (finns för andra hårtyper också)


Efter en lång dusch är det toppen och smörja in med body butter shea, toppen.
Bra saker att önska sig i julklapp faktiskt!



Dom har en adventskalander också med 24 presenter att öppna varje dag. Ska kanske ta och köpa den till syrran som vi kan dela på.


Trevlig kväll!



November


Kom nyss hem från skolan, skönt att sluta tidigt!
Vi hade brandövning idag pga att det var en brand på skolan i fredags som klassades som mordbrand så dom hade övning idag. Läraren visste det inte och var helt hysterisk och sprang panikslagen ner för trappan och ville komma först ut. Och hon som sa att vi skulle gå ner i samla trupp. Ha!
När jag kom hem sen och ställde min cykel såg jag en liten liten fågel, såg att den satte sig på en buske vid min ingång.
Den började mummsa lite på bären och kvittrade. Varje år kommer den, en lite rödhake. Den är så otroligt söt och den är där varje år. Antagligen är det inte just den men då är det väl ungarna. Det är lite konstigt för jag har alltid haft med rödhakar att göra på olika sätt. När jag var liten hette avdelningen på dagis "Rödhaken", förra året flög den rakt mot mig precis vid mitt huvud och det sägs att:

"På grund av rödhakens orädda närhet till människan och sitt väna utseende har den fått många positiva omskrivningar i folktro, sagor och legender. Ofta beskrivs den som lyckobringande, beskyddande och omhändertagande."

Den kanske är här för att ge mig tur och skydd. vem vet, söt är den iallafall! Förra året tog jag en bild på en rödhake jag hoppas jag lyckas ta en bild detta året också. Nu ska jag äta och kolla tv. kanske skriver mer sen.



Peace

November



En helt vanlig onsdag idag. Fick lapp om vaccination, men tror jag skiter i det.
Skolan har inte sagt något om att jag måste göra det heller, och om det skulle vara någon risk så hade dom nog gått ut med information. Snart dags för praktik ju, åtta veckor i streck ryktas det om. Kommer bli tufft men jag saknar faktiskt det. Gillar ju det, därför jag valt det! Ska till mannen i helgen, kommer bli mycket plugg för oss båda men så är det ibland. Ska överraska honom med fin middag, vilket han vet. Dock vet han inte Vad det blir. Kommer bli super gott, det kan jag lova! Köpte en liten present till honom idag också, en sak som han behöver och som jag tror kommer göra honom glad. Annars har jag pillat lite i photoshop, gjorde en ny header, vet inte om den syns än men förhoppningsvis. Ska snart klämma i mig en fett stor marängsviss, ååh vad gott det är!

Trevlig kväll på er alla.
Peace




November







November


Idag den 9/11 för exakt 20 år sedan var jag i Berlin och såg muren rivas. Muren byggde 13/8 1961, än idag finns delar av den kvar som ett minne av hur tiden varit.
Pappa bodde på västra sidan och tur var det, hade han bott på andra sidan hade han nog aldrig träffat mamma och jag hade inte suttit här.



http://www.dn.se/nyheter/varlden/snabbguide-berlinmuren-1.990563


(förresten så vann Eminem "Best Male" på Mtv galan i Berlin)

Peace out


November


Mumms har nyss käkat tupp är så jäkla mätt!


Igår blev det inga vaniljpopcorn blir idag istället, pappa har hyrt filmer som vi ska titta på. Det blir "Knowing" men Nicolas Cage och "State of Play" med Russell Crowe. Vet inte om dom är bra, aldrig hört talas om, men ibland får man helt enkelt chansa!
Och om ni inte har sett "Paranormal Activity" eller "Zombieland" så gör det, sjukt bra filmer faktiskt!



Mimmi och hennes kille fick en dotter på Amandas födelsedag
lide coolt och ett stort fett grattis!
Supersöt flicka!    







Ha en mysig söndag!
Peace



November


Åååh vilken härlig fest!! Så grym, det var härligt folk och stämning!
Kul att träffa vännerna igen, och kul att träffa massa balla typer man inte träffat innan!
Tack Amanda&Tommy! Grattis till lägenheten och Grattis på Födelsedagen Amanda!!


Ha en trevlig lördag, själv ska jag äta chips och vanilj-popcorn <3

Peace



November


Idag är den stora festen! Kommer bli fett kul att träffa alla, saknar er tjejer! <3
Ska snart käka sen ta tåget till Hbg. Bilder och info kommer senare, antagligen söndag när jag är människa igen!
Det är synd att mannen inte kan följa med, men han har ju sitt jobb och ska upp tidigt imorgon.

Peace och trevlig fredag!






November


Jag är så trött på detta tjatet om svininfluensan! Jag har i alla fall bestämt mig för att INTE ta sprutan (visar det sig sen att jag måste för att jag ska ha praktik i förskolan, ja då tar jag ju den såklart).
Häromdagen dog en tre årig pojke av svininfluensan, det de också säger är "pojken åkte till sjukhuset för att han hade feber och inte ätit på flera dygn" För det första; varför väntar föräldrarna när pojken inte ätit på fler dygn? Är det så att ens unge inte äter på en dag ringer man väl direkt, då väntar man väl inte ett par dygn?
För det andra hade pojken någon, vad jag hört i alla fall, allvarlig muskelsjukdom och befann sig redan i riskzonen för smitta. Hade han fått vinterkräksjukan och inte ätit på flera dygn hade han nog fasen också råkat illa ut!

Jag tänker som sagt inte ta sprutan om jag inte måste, jag har gått på penicillin en gång i hela livet och har bra immunförsvar. Det känns därför inte speciellt nödvändigt för mig att ta vaccinet. Blir jag sjuk ändå ja då blir jag väl det. Men man kan inte gå runt och skydda sig för allt hela tiden har man inte svagt immunförsvar så lär man få det när man är för försiktig. Man måste bli utsatt för vissa saker för att kunna bygga upp sitt immunförsvar det är så det fungerar.
Skulle jag bli sjuk och bli inlagd på sjukhuset, så får jag ta det då.

Ska till skolan imorgon och sen shoppa loss i malmö (förhoppningsvis, annars på tosdag). Kursen jag läser nu slutar på fredag sen på måndag börjar jag med en ny kurs. Även den kommer vara väldigt slapp typ två lektioner i veckan. Känns verkligen inte som om mitt sommarlov  tagit slut, det enda som gör skillnad är just kylan, det är äckligt kallt ute!
Syrran fyller snart år, hon vet vad jag ska ge henne, måste bara få tillåtelse från föräldrarna att ge henne det, detta är dock ett större problem =/

Well ikväll är det TV:n som gäller det är ju Tisdag, TV-dagen! Ska kolla på Andra Avenyn nu då det krockar med Desperate housewives. Ha en trevlig Tisdag och var rädda om hälsan! ^^



Peace





November


Ja första november idag som nog alla vet.
I fredags var det dags, trodde vi. Det var nämligen så att min syrran och jag ringde in till The Voice för att vara med i tävlingen om att vinna biljetter till Ema Mtv galan i Berlin. 
Vi väntade vid telefonen hela dagen, och sen var det dags för final. Dock blev vi aldrig uppringda, så det suger. Syrran ringde in och pratade med dem i radio och tyckte att det var lite dåligt informerat om att det bara var en finalist. Hon pratade med Dj Jazon i typ 20 min, var med i radio igen så det var ju lite ballt ändå! =)
Ingen MTV gala för oss. Men vi ska snart åka till Berlin iaf bo hos vår faster och ha det nice.

Annars har det inte hänt mkt alls, snart klar med mitt lilla projekt kommer bli så fint så fint! På onsdag ska jag shoppa loss i malmö se om jag hittar lite nya kläder och så. Måste hitta något fint till A&T's feta party på fredag känner mig pepp! Ska bli kul att träffa dem igen och festa loss! =)

Ha en trevlig söndag!



Peace




RSS 2.0