April

Våren är här och kärleken sprids med den.
Det är mycket som händer just nu. Jag började jobba i en liten by och vantrivdes. Nu har jag sedan en vecka tillbaka börjat på ett annat ställe. Samma ställe som jag haft min praktik på och det känns så bra. Jag är numera en resurspersonal till två barn i behov av särskilt stöd. Det känns toppen! Jag har sedan ett bra tag funderat på att vidareutbilda mig till specialpedagog inriktat på barn med autism, därför känns det extra bra att få prova på hur det känns att ta hand om två barn med behov av extra stöd. Det är en viktig uppgift man har, man måste ha så mycket tålamod och vara så otroligt tydlig i allt man gör. Man måste även ge dem väldigt mycket trygghet, inte att man inte ska ge det till de andra barnen, men i fall som detta är det extra viktigt.
Men jag trivs väldigt bra och livet leker just nu.

Min man var precis i stan i en vecka och den veckan flöt på snabbt! Jag längtar så tills han är klar med sin utbildning och vi kan börja leva tillsammans. Men tiden kommer gå snabbt nu, så var det ju för mig när jag skulle avsluta min utbildning. Tiden rusade förbi och man fokuserade så mycket på examensarbetet. Sen när allt är klart så känns det så otroligt skönt! Han förtjänar en rejäl resa när han är klar!!
Under denna vecka som han var nere passade vi på att vara ute mycket, vi satt i parken någon dag, han var iväg på sitt håll med sina vänner och jag jobbade. På torsdagen var vi faktiskt på stand-up tillsammans med min syster och hennes kille. Magnus Betnér är den råaste killen som finns, och jag älskar det där råa. Skämten som många tänker men inte vågar säga. Det var sjukt ballt och jag ska lätt dra dit nästa gång!

I övrigt finns det inte mycket att säga egentligen.
Johanna är fortfarande borta i Kambodja och snart drar Amanda iväg till central- och sydamerika och jag är inte alls avudsjuk...^^
Vi får helt enkelt se till att vi träffas när ni båda är hemma igen!


RSS 2.0