Januari


En mycket mysig helg och det tackar jag för.
En och en annan bild kanske kommer upp senare.
Lördagen var jag på skivmässa och köpte 3 skivor i bra kvalitet för 180:-, mycket nöjd!

Nu sover nog Johanna för att tidigt imorgon ta flyget mot Kambodja, avundsjuk är jag inte alls...eller?
Hon kommer säkerligen få det hur härligt som helst. Kommer sakna henne, men hon kommer lagom till våren och parkhängen! Hoppas du får en bra resa!

Idag har jag inte gjort ett skit och det känns bra. Boken jag läser är så grym, en del heta "scener" och det gillas. Den är väldigt bra och jag kan inte lägga den ifrån mig.
Och apropå det så ska jag lägga mig till sängs och läsa den. Ska upp till skolan imorgon, men ska bara gå på museum så inte så jobbigt. Mannen däremot ska upp kl 4.15 för att praktisera, stackars fis!

naken, exposed, rädd

God natt



Januari


Känn pepp, pepp pepp! Fest ikväll!
Fick en fett nice tröja idag istället för 299 kosta den 90 kr, det gillas.
Sen köpte jag ett par jeans istället för 599 så 299, toppen!


Januari


Det går väl inte att missa att det kommit mer snö? Nä, antog det!
Men trots det har skolan gått bra och jag kom i tid till min dramatisering.
Det gick bra och jag klarade det. Det var väldigt nervöst, dock kändes det bättre när man märkte att exakt alla andra var minst lika nervösa. De fnissa lite under min dramatisering, och kommentarer jag fick till den var att jag hade bra inlevelseförmåga.
Vet inte riktigt var de tittade då någonstans, menmen^^
Imorgon blir det en fett stor fest alltså! Som jag skrev tidigare så är det en god vän som ska iväg men även en bekant, dock på annat håll.
Så det ska bli fest för dem, och det kommer bli ball! Ser fram emot det, synd bara att mannen inte kan hänga på=/
Vi får ta igen all den tiden när vi båda är klara!
Nu ska jag läsa vidare i min bok "Snabba Cash", alla säger att filmen är bra, men att boken är bättre. Så jag börjar faktiskt på det hållet!
Trevlig kväll, Peace


Den underbara rödhaken som kvittrar för mig varje morgon! =)


Januari


Varit hemma hos mannen denna helgen, allt känns så jävla bra! Vi hade långa samtal om allt mellan himmel och jord och det är helt underbart. Tänk ändå fyra år tillsammans, det känns så sjukt! Så mycket kärlek, och jag vet att de finns de som tvivlar på att jag verkligen älskar denna mannen, men till er säger jag "FUCK OFF!".
Helgen bestod förutom en massa mys, även fest, sena nätter eller mornar och många goa filmer.
Jag fick en väldans fin ring av älsklingen som jag blev mycket glad för, Tack ängel!
Jag är glad att jag har en man som honom, och jag vet att det kommer hålla länge! Snart är vi båda klara sen kan vi leva livet. Älskar Älskar Älskar Älskar Älskar dig! <3

såhär ser ringen ut, det är ingen jättebra bild dock:



På fredag sen är det festen, två vänner som ska ut och resa i världen på olika håll så det blir en avskedsfest för dem, kommer sakna lilla Johanna...3 månader är lång tid!

För övrigt så går en extra tanke till älsklingens mamma som råkade ut för en incident som tur är mår hon bättre nu. Tänker på dig gör jag iaf!




Peace

Januari



Haft mycket att göra de senaste dagarna.
Börjat en ny kurs i skolan, träffat nära och kära. I måndags for jag och Johanna till Ramlösa och vi bakade gott och åt oss tjocka. Fotograferad blev jag också, bilderna blev väl helt OK! Färgsättningen i dem är lite fesgul, men ska se om jag kan fixa till dem lite i photoshop. Men det var roligt att vara "modell" för en dag.
Hemma igen var jag väl vid nio-halv tio tiden.
På tisdagen var jag och fikade med Lulu i stan och efter det drog jag till kursstarten i skolan. En märklig kurs detta kan jag säga.
Igår vad jag en tur i Malmö med Lulu, Lena och en döskön brud som heter Nor. Första gången jag träffa henne och vi har mycket gemensamt. Såna sjuka saker som att våra killar heter samma sak, och det är ju ovanliga namn liksom, sen att det är exakt 2 månader mellan hennes födelsedag och hennes killes födelsedag. Samma gäller mig och mannen. Hennes kille bor i Köpenhamn så hon måste pendlar och min bor i Karlskrona för tillfället så jag måste pendla. Så sammanträffande!
Så det har varit full rulle och imorgon har jag skola sen ska jag åka upp till mannen i Karlskrona, fixat film och bok att sysselsätta mig med på tåget! Jag vill festa och sånt när jag kommer dit, mannen verkar också sugen. Men han umgås med såna döda fiskar som hatar alkohol och som inte vill festa för att de känner sig utanför utan partner och bla. Finns inte mycket att göra där så tänker man liksom festa till det lite och lyfta stämningen så är det ingen som vill. Jag och mannen får väl festa själv och det blir nog ballt! =D
Ha det så bra!
Peace



Januari






Igår var det min och mannens dag, 4 år har vi varit tillsammans nu. Toppen!
Älskar denna mannen så mycket, tack för alla gratulationer vänner.
Nu har jag små paket som väntar på att få bli öppnade älskling. Tyvärr tillät inte min ekonomi en tågresa upp till dig, men det får vi ta igen helgen som kommer.
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig så jag tänker inte ens försöka, upp till bevis när vi träffas istället. Älskar dig sötnos, kolla bilden och börja gissa vad det är^^



Januari




1 dag kvar <3





Idag är jag fett arg! Jag vet inte varför men gah, håller på att smälla av! Denna låten passar fett bra! (mest refrängen!)





Januari




2 dagar kvar <3




Måste passa på att gratulera min vän som tydligen förlovat sig. Fick reda på det idag, men hände för ett par dagar sen. Grattis sötnos, vi får ta och fira!




Förutom denna nyhet fick jag redan på en till sak, och jag befinner mig nu i chock. Phew, detta är tungt!

Januari


3 dagar kvar <3


Januari


Nobody blames the happy guy!


Januari





4 Dagar kvar!<3




Januari





5 Dagar kvar!<3




Januari


Då har älsklingen åkt hem, känns redan väldigt tomt utan honom. Känner liksom att han är ett par mil bort och inte längre i samma stad. Jobbigt, men det kommer att gå. Jag älskar honom och han älskar mig.
Som hans far brukar säga, "Det är inte att bo med någon under samma tak och säga att man älskar den, utan att veta att den man älskar har en i sitt hjärta"
Så babe, det spelar ingen roll var du är, för i mitt hjärta finns du alltid!! <3




Förövrigt: FAVORIT I REPRIS!!!


Och kolla detta inlägget på en blogg, Avatar=
Pocahontas?! =)
http://gosias.blogg.se/2010/january/avatar-vs-pocahontas.html




Januari


Citat:
"Anna, jag har Fjällräven!...NEJ jag menade Nässelfeber!"
- Lisa S.



Januari



liebe dich, du bist mein alles <3



Januari


Såg precis dokumentären om Mandy Sellar, en kvinna med gigantisk ben. De väger ca 44 kg st och är 91 cm tjocka. Hennes överkropp är anorektisk och har inget fett då allt går till benen.
Jag skämdes när jag såg programmet, här klagar man för att man har en liten finne, eller vad som, och sen finns det människor som henne, eller liknande. Hon lever livet och låter sig inte hindras av sina ben. Hon har fått alternativet att amputera bort dem, med det vill hon inte göra förrän det är ett måste då de är en så stor del av henne, de är hon. Inte bara bokstavligt.

Människor som henne borde hyllas varje dag!







Januari

Hittade en foto-sida, den är helt underbar och har väldigt vackra bilder.
Här är en bild på Saiga tatarica, ett väldigt underligt djur.








Här var jag med älsklingen en gång, dock var vi där under sommaren.
Men vackert är det!





Underbart vackra bilder, och detta är bara en liten liten del av alla.
Det är ett par fotografer som har fått pengar för att åka runt i europa och ta bilder.
Har jag uppfattat det rätt kommer det att göras en fotobok av bilderna se,
snacka om att jag ska köpa den!!



Januari

Kollade på Animal Planet med syrran. Efter ett tag säger hon:

- Jag tycker att pelikaner och flamingos är väldigt lika!
- Va?!
- Ja, pelikaner är väl sånna som har bambis ungar i musen?
- Vad pratar du om?
- Bambi med de stora öronen.

Hahah min syster är så söt, och nej hon är inte typ 6 år gammal! ^^

RSS 2.0