Juni


WoooooOOooooW Vilken match, helt underbart. Detta är fotboll!
Först Klose, sen Podolski sen två mål av Müller varav det ena pga en perfekt pass av Özil! Vi har stora chanser nu, får se om det blir Argentina eller Mexico!

Juni


ojojoj, känslosam man kan bli då. Kollade på en mycket bra dokumentär för ett tag sen på tv 4. Som heter "Sex år och fast i en 60-årings kropp". (finns att se på tv4 play!! http://www.tv4play.se/?videoId=1.1683435 )
Den här dokumentären handlar om två flickor, Kaylee och Linday som är 6år gamla. De båda lider av sjukdomen Progeri. Detta är en av många dokumentärer som handlar om barn med den här sjukdomen. Sjukdomen gör så att deras kropp åldras åtta till tio gånger snabbare. Så ett barn som är sex år har en kropp som är mellan 48-60 år gammal. Dom är så underbara, och när jag tittar på dokumentären kan jag inte låta bli att fälla en och en annan tår.
De är så starka och så glada, de är så otroligt begåvade!
Finns ett flertal olika dokumentärer rörande progeri bla http://www.tv4.se/1.471306 och outsiders.
Barnen är så söta och de ser verkligen ut att njuta av allt livet har att bjuda på även när de har hemska smärtor av andra sjukdomar som tex. artrit.
Så mycket glädje de ger, underbarare barn får man leta efter!


Lindsay Ratcliffe                                                                        Kaylee Halko


ALLA BÖR SE DOKUMENTÄREN!
http://www.tv4play.se/?videoId=1.1683435

Juni


Woooho, vilken helg! Fredags var det Isaacs studentfest, vi hade det mycket trevligt och festade mycket. Eller vi och vi, mannen mest^^ Jag var sjukt trött efter att ha jobbat hela dagen. Men trevligt hade jag det iaf. Vid ett började vi gå från festen, vid halv två var vi framme. I normalt tillstånd tar denna sträcka 20 minuter att gå. humpf. Mannen gick två steg fram ett bak, hela tiden! Så det tog lite tid.

Dagen efter var jag så trött så jag gick hem och mannen träffade lite vänner. Jag sov sjukt länge och var bra utvilad till söndagen. Vaknade och var pepp till tusen! Det var ju match!!! Tyskland-Australien!! Woooho.
Mannen skulle ha någon familjefika eller dylikt, men jag hade ingen lust alls. Visst hade varit väldigt trevlig att träffa mannens mamma hon är så söt. Men ah jag stannade istället hemma. Kändes bäst så, dessutom förberedde jag maten som skulle ätas innan matchen och passade även på att duka fram lite snacks.

Vid halv åtta tiden kom mannen och vi alla satsade på vad det skulle bli i matchen. Och jag kan säga det, att alla underskattade tyskarna! Patrik tippade 2-0 till Tyskland och får ju säga att han var ju närmst ändå! Men fan vad bra de var, de visade hur man spelade fotboll!! 4-0 blev det tillslut!!!
Först Podolski, sen Klose, sen Müller och sist Cacau!! Underbart! Det är så det ska gå till. Nästa match är på fredag.



DEUTSCHLAND



Mannen är påväg hem igen, skulle fixa med lite saker sen kommer han på söndag-måndag igen. Men innan han stack hann vi kolla in resebyrån väldigt snabbt, ååh längtar kommer bli så sjukt nice! Men tar en dag i taget nu, jobba hela veckan. klassfest på fredag. sen jobb igen^^ Peace!




Juni



Imorgon smäller det x2!!
Jag jobbar fram till kl 17.00 sen ska jag hem, sen studentfest och sen första matchen i fotbolls VM!! Wooho!!
Party mode - ON!




LET THE GAME BEGIN!








Juni


Läste nyss en artikel på aftonbladet. En man som är 71, har 10 barn, 36 barnbarn och 9 barnbarnsbarn, fick nyss med sin 25 åriga fru tvillingar.
Alltså det kanske bara är jag, men jag tycker iaf detta är sjukt!! Tänk när barnen är i tonåren som är en så pass jobbig och krävande period i livet så kommer han vara 83 år gamal. Om han ens lever.
Visst de kommer förhoppningsvis att ha kvar sin mamma som kan ta hand om dem. Men jag vet inte om det räcker.
Och för det andra, hur kan man som 25 ens ha sex med en som är 71! Det är ju vidrigt om något!!

Juni

En polare tar snart studenten, här är en toppensida för alla studentpresenter som man kan tänka sig.

http://www.coolstuff.se/tag/Studentpresent

Antigen kan man köpa en stor förstärkare och högtalare perfekt för studentkvällen.
Eller varför inte ett flexibelt grillstpett till de mysiga grillkvällarna i parkerna?


Detta och mycket annat skoj finns att hitta på http://www.coolstuff.se/!!





Juni




8 dagar kvar!





Nu i början av sommaren kan det vara skönt att ha ett par tunna sköna strumpor på fötterna. Jag har fått tipset att man via Onepair får gratis strumpor om man på sin blogg skriver deras länk. Gör det du med och få fina strumpor!
http://www.onepair.se/
Själv gillar jag modellen Polka.




Juni




9 dagar kvar!






En mycket kär vän till mig skrev en kommentar till mig, i det fanns det ett fint citat som jag tycker alla ska ta del av!

- LOVE THE LIFE YOU LIVE, LIVE THE LIFE YOU LOVE!


Maj




10 dagar kvar!





RSS 2.0