November


Ibland mår man bara så illa! Det finns så många sjuka människor ute i världen, att dom inte skäms!

Metro tidningen igår:

Hel familj misstänks

för övergrepp på barn

Amerikansk polis har avslöjat en fruktansvärd historia om övergrepp och sexuellt våld inom en familj i delstaten Missouri.
Utan att grannar och vänner anade någonting misstänks den nu 77-årige Burrell Mohler och hans söner ha arrangerat sexuella ritualer som omfattade
både våldtäkt och andra sexuella övergrepp mot familjeöverhuvudets barnbarn.


Enligt polisen har det bland annat hållits fejkade bröllop mellan femåriga småflickor och deras fäder och farbröder. När ”bröllopet” genomförts har barnen förts till hönsgården på Mohlers bondgård för att där ”fullborda äktenskapet”. Barnen ska också ha tvingats ha sex med en schäferhund.
Övergreppen ska, enligt vad de nu vuxna offren berättat för polisen, ha skett under en period i slutet av 1980-talet och mitten av 1990-talet.


Under de många åren av våld försökte offren påkalla omvärldens uppmärksamhet om vad som försiggick på Burrell Mohlers bondgård genom att skriva ner redogörelser om vad de utsattes för papperslappar och sedan lägga dessa lappar i glasburkar som de grävde ner runt om på bondgården. Men ingen hörde – eller snarare upptäckte – barnens rop på hjälp.
Det är först nu som polisen har börjat undersöka och gräva runt om efter bevis på gården. tt
I veckan som gick greps Burrell Mohler, och hans söner Burrell Jr, 53, Roland, 47, Jared, 48 och David, 52.


Även Burrell Mohlers bror, 72-åriga Darrel, har gripits i veckan.
Den fasansfulla historien började uppdagas i augusti i år då en 26-årig kvinna steg in på polisstationen i staden Missouristaden Lexington och började berätta om farfadern, faderns och farbroderns övergrepp.
Från början ska polisen ha förhållit sig mycket skeptisk till kvinnans uppgifter, men när det efter flera intervjuer visade sig att fler vittnen stödde kvinnans historia insåg man att hon talade sanning.
Den 26-åriga kvinnans fyra systrar och en bror samarbetar nu också med polisen.

 

 

 

Vill ni se något som är roligare och upplyftande så kolla in denna mannens bilder.

Jag gillar dom skarpt!

http://www.flickr.com/photos/bousserez/sets/72157594266762278/

 



Kommentarer

Säg vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0