Oktober


http://tv4play.se/sport/fotbollskanalen?videoId=1.1300203

Hejdå...

Oktober


Shit vilken otur jag haft sen jag vaknade idag, kan inte bli mkt värre tror jag^^
Först klämmer jag fingret i dörren så det börjar blöda, sen välter jag en kaktus på min hand så jag har massa taggar i fingret. Vissa sitter fortfarande kvar=/ Dock var det inte samma finger som jag klämde men ändå.
Får se om det är något mer som händer.
Sista matchen för Henrik Larsson ikväll...tråkigt men han har väl gjort sitt. Nu får man hoppas att de tar in nya spelar till landslaget. Ola Toivonen, Marcus Berg m.fl.



Ikväll visar dom The Texas chainsaw massacre på tv. Sett den innan, helt okej ändå. Ett par cider på det och filmen kanske rent av blir bra?



Peace



Oktober


Härliga tisdag!
Jag gillar tisdagar mer och mer, idag blev jag i princip färdig med mitt arbete också. Känns bra då kan jag chilla typ hela veckan och bara tänka på teorin och mitt projket. Resten av dagen kommer att spenderas vid tvn då alla bra program kommer idag. De har dessutom filmvecka på TV400 och snart kommer Scary Movie 4. Dom filmerna är så grymt balla! Syrran stack iväg på en klassfest efter att ha förkrökat här, blev lite avundsjuk att jag inte kunde joina men ska köra imorgon och vill inte riskera något. Väntar till fredag då vet jag om jag kan festa järnet eller inte, så håller ut!
Nä, dags för tvn. Ha en nice tisdag!



Peace!





Oktober


Ja då är man hemma igen. Tråkigt att åka från mannen men måste ju tillbaka till verkligheten igen. Att vara med mannen är som en dröm och vill aldrig bort från den. Men han har sitt och jag har mitt. När vi sen är klara, vilket är snart, så kommer vi bo tillsammans och det kommer bli underbart!
En annan härlig sak är att jag nyss fått besked från min mentor, jag slipper gå tillbaka till skolan! YES! Jag kommer att bli placerad i en förskola och jag behöver inte lämna den! I´m happy!
Snart är det fredag också...och denna fredagen SMÄLLER det! =)



Peace!




Oktober


Är hos mannen nu ska vara här till på söndag. Mysigt värre =) Jag gillar honom, väääldigt mycket! =)
Fick inget besked idag blir nästa fredag då, då är jag hemma också så kommer förhoppnigsvis att gå vägen!
Men kan inget annat än att hålla tummarna! =)
Ha en nice fredag det ska jag ha!
Peace


 

Oktober


Nu är jag inte arg längre, känns skönt!
Hittat en film som jag vill se också, alla som haft den här boken i sin barndom borde se filmen också.







Imorgon får vi förhoppningsvis besked också, jag säger inte mer än så förrän jag vet hur det kommer gå. Men jag håller tummarna, och jag håller dem hårt! Ha en fortsatt trevlig dag alla!
Peace

Oktober



Ja då var även denna helgen slut. Började bli riktigt grinig igår och det sitter i än.Idag känner jag mig riktigt arg till och med. Lyssnar på The Voice nu, ska snart ringa in till tävlingen! Kom fram två gånger förra gången, men måste vinna nu alltså! De spelade nyss Rihanna, Jay-Z och Kanye West nya låt: "Run this town" som de flesta nog känner till vid detta laget. Den är skön och hon är söt. Annars så ska jag inte göra något alls idag, inget mer än att försöka hantera min ilska och inte ta ut den på fel personer.
Peace




Skit coola bilder! http://www.flickr.com/photos/8763834@N02/sets/72157621743897190/



Oktober


Denna helgen, så långt i alla fall. Har jag varit en riktig liten husmor. Och jag gillar det!
Jag har gjort världens godaste äppelpaj.


Och gjorde även något som jag inte testat innan; Cornflakeskakor.




För övrigt har jag inte gjort så mycket, pluggat en del annars så har jag hållt på med mitt lilla projekt. Det går lite segt, men när det är klart kommer det bli toppen, jag bara vet det! Ska nog snart ut och handla lite chips och godis, hade varit sjukt gott! Får se om jag orkar, känner inte alls för att göra något idag. Inte för att jag brukar göra något men ändå. Fick ett mejl från min mentor också, hon skulle verka för att jag skulle få en plats på förskola så det verkar luta åt rätt håll!
Tycker synd om mannen som måste gå upp ca sex på morgonen för att jobba dessutom tar hans buss ca en halv timme. Måste vara fett drygt! Men han klarar det. Detta blev väl det tråkigaste inlägget på länge, men ville mest skryta om mina goda bakverk.

Ha en fortsatt trevlig Söndag!


Video


Oktober



Har väl inte mycket att skriva om idag. Syrran är sjuk, feber och huvudvärk. Jag har nackspärr men annars har jag det bra. Håller på lite med ett skolarbete, redigera en video och sådär. Går inte så bra då det dumma programmet visst bara ska jäklas med mig! Annars ska jag väl sysselsätta mig med mitt projekt och ha en mysig fredagskväll! Snart käka goda majskolvar, det är sååå gott!!
Mannen har det tufft nu, går upp halv 6-6 varje morgon nästan och jobbar. Tycker synd om honom, men han trivs där och det är ju toppen!!
Förövrigt har jag hittat finaste smycket ever som jag måste sparar ihop till. Kostar dock 2,300kr. ^^










Jag önskar er alla en trevlig fredag!

Förresten, Grattis till min gamla barndomsvän, Sara som idag blir 21! Och grattis mannen som stått ut med mig i 3 år och nio månader idag!


Oktober


Idag är en seg dag, mår inte så bra alls. Men försöker göra det bästa av situationen. Gjorde i princip klart ett arbete idag. Ska bara redigera filmen också sen är det helt klart. Efter det har jag bara ett arbete kvar att göra. Det stora på 6-8 sidor. Men bara till att ordbajsa sen är det också klart!
Ha en bra dag.


Oktober


Glömde skriva det att jag o mannen såg en kändis häromdagen.
SISSELA KYLE! Hon är så ball o jag ångrar att jag inte gick fram o pratade med henne =/

För övrigt har jag visst fått en "psykologisk klump i halsen". Det står såhär:
"Oftast beror det på någon liten svullnad i halsen (till att börja med). Sen kan den svullnaden försvinna men hjärnan har integrerat obehaget i medvetandet."
KUWL!! =/

Aja ska fixa mat nu, blir underbara knödlar med skinkstek och äppelmos mumma.
Resten av dagen kommer spenderas vid tv.
Först unga mödrar, sen ugly betty, sen Andra Avenyn/Desperate Housewives, sen Christine och sist Brothers and Sisters. Underbara tisdag ^^

Peace


Oktober


Haft lite tid till att blogga, fastän jag knappt gjort något.
Syrran var på fest men försvann sen och kom inte hem på natten. Vid nio på morgonen därpå fick vi ett samtal från henne och hon hade somnat hos kompisen som hade festen. Tur det för hade något hänt henne hade jag blivit förbannad!

Pojkvännen var nere i helgen också eller ah vi möttes på mitten, vi var nämligen hos hans bror.
Vi åt gott, var med barnen och hade det trevligt. Kollade på fotboll gjorde vi också. Ah de flesta vet väl hur det gick.Tur att man tillhör två nationaliteter, HEJA TYSKLAND!

För övrigt gjorde jag klart mitt fina fotoalbum och har nu börjat på ett annat projekt. Vad det är får ni se när det är klart. Annars har jag väl inte haft så mycket för mig. Pluggat lite, tränat lite, och hållt på med projektet.

Jag har precis skickat iväg ett argt mejl till min mentor på högskolan och gnällt om min praktik som jag inte alls trivs på. Och det sjuka är att andra som varit med om samma sak behöver inte gå tillbaka dit, men jag måste! Arg är jag, och jag hoppas att det löser sig annars är det ca 5 veckor i helvetet som jag måste genomlida för hoppa av göra jag fan inte när jag bara har lite drygt 1 år kvar.
Men ah jag skrev till henne också att om vi inte kan komma på en lösning på detta så kommer jag gå vidare med det. För det är konstigt att det kan skilja sig så mycket mellan de olika mentorerna. Någon mentor säger att det bara är att gå dit en gång sen behöver man inte det mer, andra säger att det bara är till att stryka den delen och min säger att jag måste tillbaka. Suger gör det.
Men som sagt detta är bara början och jag kommer se till att jag får bästa lösningen på problemet om jag så måste gå till lektorn!



Peace!

Oktober


Gick upp tidigt idag för att dra ut till en förskola för att göra en studie. Shit vad ungarna var söta, två år gamla och gjorde nästan allt själv. Klädde på sig helt själva, tog upp mat själva, åt helt själv osv. Det var några av barnen som var som små fröknar, sjukt sött!
Dock är det rätt svårt att förstå vad vissa av dem säger, det tar lite tid innan man förstår dem och kommer in i "bebisspråket". Men tyckte det gick bra ändå, kom bra överens med dem, och något barn har redan börjat testa ens gränser. Det betyder ju att de är trygga i förskolan och att de vågar. Man måste stå på sig vilket kan vara lite jobbigt, men om man inte gör det så kommer barnen att göra lite som de själva vill och det funkar inte på en förskola då det handlar om samspel i en socialgrupp osv.
Studien vi ska göra handlar om just barnens lärande och samspelet mellan dem. Under de tre timmarna som vi var där idag har jag redan hittat massa moment som jag vill skriva om.
Men hur ska jag kunna välja ett av alla dessa? Jobbigt!
Ett moment måste jag bara skriva om, det var så gulligt!
Ett barn tog två papprullar, typ som toarullar fast kraftigare och större, och trädde dem på armarna. Sen sa hon att hon skulle iväg och simma. Ett annat barn snappade upp detta och gjorde samma sak. Bara det att han tog papprullarna på benen också. Sen gick de båda två och la sig på en blå matta och tog en simtur. Hur gulligt är inte det?

Aja, det var iaf en mycket mer givande dag än en dag i skolan!
Ska kanske iväg ikväll och träna lite boxningen, får se hur syster mår. Hon håller på och bli lite sjukt så får se om det blir av alls. Men jag hoppas det, hade varit skönt!

Peace out!






Oktober

 

Argh, det rycker i kroppen. Förbannad är vad jag är!
Allt du sagt har visst varit tomma ord.
Saker du sagt för att lugna och för att jag inte ska döma DIG.
För i grund och botten är du visst precis som dom.
Allt du har sagt har egentligen handlat om att rättfärdiga dig själv.
Hur kunde jag vara så dum och faktiskt tro på det du sa?
Det du sa betydde inget, du bara sa det jag ville höra.

 

 

 

 


Oktober


Anna heter jag, PzychoBitch är mitt nick.
Skriver om allt möjligt. Vardagliga ting.
Viktiga ting, saker som berör mig och
saker som jag vill dela med mig av
till de som är intresserade.
That's it.



RSS 2.0