2/3 Oktober

Om 14 dagar kommer mannen hem igen. Då har han varit borta i 10 veckor, lååångt borta i Afrika...
Det har varit en pers att vara utan honom så länge..inga telefonsamtal..bara facebook som kontakt.
Hade det inte varit för att jag flyttat mitt i allt och jobbat så mycket som jag gjort så hade det varit mycket svårare. Men det gäller att hålla sig själv sysselsatt så gott det går.

Igår tog jag hem en katt, en hane. Han är väldigt kelen och pratar som bara den. Han verkar helt frisk, men väldigt mager. Jag hoppas innerligt att han kan stanna, men bara om det funkar mellan honom o vår honkatt. Gör det inte det så får jag se till att hitta ett hem till honom. Eller så får han vara en utekatt, och få mat o tak över huvudet av oss. Han klagar inte på att vara inne nu, han får massa mat o vatten. Han sover hur mycket som helst. Men om han varit ute hela tiden sen jag såg honom första gången, är det klart att han passar på nu. Stackars söten, Linus heter han förresten. Den lilla herren.

ja...annars så rullar det väl på...
Jag inser mer och mer vilka människor i min omgivning som verkligen betyder något. Och tyvärr tror jag att några till faller bort. Jag menar, jag tar inte hur mkt skit som helst av någon människa. Alla har en gräns, och min har överstigits för många gånger. Så att så får det nog bli.

RSS 2.0