April/Maj


Phew vilken dag! Vaknade i panik mitt i natten var tvungen att gå upp, sen fick jag gå och lägga mig igen. Blev väckt av mobilen fem på morgonen och tänkte bara vila ögonen lite. Vaknade av mig själv tio minuter innan jag ska cykla hemifrån, FUCK! Men jag kom i tid och när jag väl var där flöt dagen på som den skulle. Fick fler dagar att jobba så som det ser ut nu kommer jag att jobba 11 dagar innan sommaren, så nog fan blir det en sjukt nice sommarsemester med mannen! Och om jag får jobba alla de dagarna så kommer jag kunna shoppa loss och kanske t.om få bada med delfiner!! Underbart! Annars var jag på stan idag med mamma, de hade massa små affärsstånd där de sålde saker från England, bla engelsk porselin och godis. Jag köpte genast lite äkta engelsk laktrits och kola. Tänkte inte på priset förrän jag observerar att det inte någonstanns står något hg pris eller kg pris. "Jaja kan väl inte vara så dyrt" säger mamma. jag går till "kassan" och engelskmannen säger: "one hundred and thirty four". Jag fatta inget men tog fram pengarna. Wooow 134 kr hade jag inte räknat med att lite godis skulle kosta. ca 4 Hg köpte jag så ca 30kr/hg. Men det var sjukt gott så funderar på att köpa lite mer imorgon.

Och imorgon så var det dags igen, Valborg. Denna supdag då alla är ute och festar och dricker. Själv ska jag och syster anordna en liten grillförfest, sen bär det nog av till Block Party. Går ju ett rykte på stan om vem som ska spela så jag hoppas det är ett sant rykte. Då blir jag glad! =)
Mannen kommer hem över helgen som det ser ut nu, så han kommer på festen sen även Isaac, Syrrans kille och Axel, Madde och någon Sixten tror jag bestämt. Julia kanske också dyker upp.
Pappa var i Tyskland förra veckan så jag behöver inte bry mig om att systemet inte har öppet. Fatta mycket folk det var när man gick förbi idag. Väktare som fick stå utanför och se till att det inte blev för mycket folk. Men det är härligt så det ska vara, kan ju inte finnas någon bättre fest än att fira att våren/sommaren kommer?

Hoppas alla får en härlig valborg! SKÅL!

(skriver redan idag då jag inte kommer att ha tid imorgon! Daah mannen kommer ju då har inte tid att sitta här då, då ska man ju mysa!)

April


De flesta känner ju till den där Berny Blue, tjejen som skar sig själv, knarkade och åkte ut och in från psyket. Hennes böcker "Vingklippt ängel" och "Känn pulsen slå", har väl de flesta läst. Hon skriver på ett otroligt fängslande sätt och många tonåringar kände igen sig i böckerna. Detta bidrog bla till att många ville vara som henne när de läste första boken "Vingklippt ängel" och att skära sig blev en innegrej. Många anklagade Berny för det pga hennes böcker. Hon skrev en uppföljare till boken som i stora drag handlade om hennes tillfrisknande och om hur hon kämpade för att må bra och sluta med sina beroende. Även detta var något som tonåringar såg upp till och såg Berny som en idol.
När man går in och läser på hennes blogg, BernyBlue, läser man om hur hon lever sitt liv nu.

"om mitt liv består av att knarka älska och skriva så är det okej. jag vill inte så mycket mer just nu.
men visst är jag trött. visst är jag trött på att sticka mig flera gånger om dagen i all evighet. visst är jag trött på att jaga pengar och droger. visst är jag trött på att inte kunna må bra utan rätt mängd kemikalier. men jag ska inte klaga. jag väljer det ju själv och jag tänker inte välja om just nu i alla fall."

Visst är det hemskt att det ska finnas människor ute i världen  som har det såhär. Men hon är en person som har påverkat så många tonåringas liv, väljer hon att ge upp så kommer många att följa hennes fotspår. Tänk så många tonåringar som har henne som idol och när hon säger att det är okej att knarka så kommer hon att dra med sig många ner i skiten. När man är i den åldern så är man otroligt labil, självdestruktiveteten har ökat (menar inte att det bara är pga henne), och hon var säkert en bra förebild för många när hon skrev om hur stark hon var och hur mycket hon kämpade. Men om hon nu inte är så stark längre så borde hon inte skriva om detta offentligt med tanke på antalet tonåringar som ser/såg upp till henne. Hon borde verkligen tänka sig för och tänkte på alla hennes fans och inte vara så egoistisk.


April


Phew, imorgon är sista dagen på första veckans praktik. Börjar halv sju måste cykla hemifrån ca sex på morgonen, fuck! Men barnen är så söta så det gör egentligen inte så mycket. Dock är det en period med Streptokocker och många barn som är sjuka. Måtte jag inte få det möget också=/
Hade samtal med min handledare idag och det gick bra. Just nu går jag på högvarv, men bara för att jag vet att jag ska upp så tidigt så kommer inte kunna somna ändå. Ska nog ta och titta på Svenska Hollywood frura, missade när det gick på tv så ska leta upp det. Fan asså vad Maria Montazami är min idol! Hur cool är inte hon? Visst, hon verkar fett trög, men hur härligt hade det inte vara som henna att vara helt omedveten om något? ^^
Helt underbart ju!!

Förövrigt verkar det som värsta BabyBoomen nu, vet sex stycken i min omgivning (på ett eller ett annat sätt) som kommer att få barn detta året. Det är crazy!

Pappa kom hem från Tyskland för någon timme sen, shit vilket förråd av alkohol jag och syrran har nu. Perfa!

Märker att jag börjar bli trött för jag bara skriver massa mög!

Godnatt, Peace!


April


Var kom den här snön ifrån? Sjukt, men det kan ju inte kallas aprilväder utan anledning.
Lång dag idag på praktiken, slutade kl kvart över fem, stod ute i ca tre timmar med barnen i regn. Inte OK!
När jag kom hem kollade jag på min blogg och blev glad. Jag har världens bästa man!! <3 Älskar diiig!



Postat av: Karim

Vem än nu denna "du vet vem" är så har denne inte nån rätt att sprida massa negativitet! Och vadå BULLSHIT??? Detta är Annas blogg o hon får väl skriva vad fan hon känner?? Jäkligt fegt att hålla på att hoppa in i andras bloggar o skriva ( ja du måste nog missuppfattat, för i själva verket är det DU som skriver=) BULLSHIT, o sen vara så barnslig o skriva "du vet vem". Hon skriver INGET om att NÅGON pressar henne, bara att HON känner sig pressad,så sluta leta problem. Så som sista ordet - vem nu detta är så F off:)


April


Helgen spenderade jag hos mannen, det var helt underbart. Vi hade väldigt fint väder och kunde sitta på klipporna och grilla. Sjukt mysigt och med några cider respektive öl så var det inte lika kallt fastän solen gått ner.






Mannen hade det trevligt han <3


När vi kom hem fanns skrället där och var gosig=) Ah jag kallar henne det, men bara för att hon är så söt!



Hemresan var dock ett helvete rent ut sagt, tog tåget 14.42 skulle vara hemma 18.15 MEN, det var visst någon olycka mellan Bromölla och Kristianstad. De pratade om någon påkörning eller dylikt, vilket är tragiskt. Jag har mina åsikter om det, men de behåller jag för mig själv. Efter att ha suttit i tåget i ca 30 min fick vi gå ut för att tåget skulle köra tillbaka igen. Där i Bromölla skulle vi vänta på bussar osv vilket tog ytterliga en timme. När bussen väl kom visste den inte vart den skulle köra. Efter många om och men hamnade vi tillslut i Kristianstad och där fick vi vänta ytterliga 20 min för att han som skulle köra tåget fortfarande var i Bromölla. Hoppas jag får en fribiljett till för detta besväret^^
Läste dock idag följande:
http://www.kristianstadsbladet.se/article/20100418/SKANE/304189993/1018/KRISTIANSTAD/&/Person-lag-dod-vid-tagspar-i-manader
http://www.kristianstadsbladet.se/article/20100419/KRISTIANSTAD/704209997/1018/&/Doda-kvinnan-identifierad


Men i övrigt måste jag säga:Tack för en supermysig helg min babe! Tycker synd om dig att du alltid får stressa så mycket när du väl är här nere, så känns skönt att jag kan åka upp till dig så du slipper stressa och så vi bara kan relaxa! =) Du är underbar och bäst och jag älskar dig <3


April

Jag läste tidningen härförleden och såg att man testat tio barnvagnar och ingen blev godkänd. Är inte det skrämmande? Aftonbladets artikel
Det tycker fan jag!
Folk betalar en massa pengar för nya fancy vagnar och så är de nästan livsfarliga?:O
Varför inte köra på riktiga retro vagnar? De äger ju, hur säkra som helst!!

Förövrigt så har inte mycket hänt, jag har sett till att få jobba en vecka på min praktik, vilket betyder extra pengar vilket betyder, förhoppningsvis, att jag och mannen kan resa i sommar. Jag hoppas såklart att det blir av, men vi får se hur mycket vi samlar ihop. Men hade fan varit riktigt skönt att få åka iväg!

Måste göra en liten avstickare och gratulera en före detta klasskamrat som är med barn. Hon är i min ålder och väntar nu andra barnet, snart ska hon gifta sig också. =)

Apropå äktenskap så känner jag mig fett pressad, alla i mannens familj har gift sig osv innan de skaffat barn. Jag vill ha barn väldigt gärna, men tänker aldrig gifta mig. Tror inte det kommer att uppskattas, men jag tänker inte gifta mig för att andra tycker det. Utan det ska vara ett val som jag och mannen tar. Men känns ändå som om man har press på sig faktiskt. Jobbigt att det ska behöva vara så. Äktenskap eller inte spelar väl ingen roll. Man är inte en bättre förälder för att man på papper är gift?

Detta var väl mina tankar för idag^^
God natt.

Peace







April


Vilken supernice helg jag haft! Mannen var nere i stan och vi fick väldigt mycket gjort. Hjälpte hans bror med deras lägenhet, träffade mannens andra bror samt hans föräldrar. Vi hann även med en mindre fylla vilket alltid är trevligt. Vi hann också prata ut om en del vilket känns toppen! Så helgen var perfa!
Idag var man tillbaka till verkligheten, verkligen!!
Dagen började med ett läkarbesök och en mindre "operation" tre nya stygn och jag har ont. Efter det var det dags för skola, slutade klockan fem. Sjukt segt! Nu ska jag äta min naturgodis och tycka synd om mig själv!!
Saknar redan mannen också...jobbigt det här!!

Peace!


RSS 2.0