December/Januari


Ja då var det dags för ett nytt år igen, än så länge lever jag.
Det sägs ju att man ska ringa ut lögnerna och ringa in sanningarna. Jag har dock inga lögner men tänkte inleda året med sanningarna. Ska skriva om de människorna som funnits i mitt förra år och som har gjort det året till vad det var.

A
Amanda: Du är en go tjej som jag är glad att jag lärt känna. Jag kan prata öppet med dig om allt mellan himmel och jord. Du är en av de ärligaste människorna jag känner, och inget hindrar dig från att säga vad du tycker. Jag är glad att du finns kvar fastän vi intr träffas så ofta. Mummeldjuret!

Agge: Agge Agge, vad ska jag säga om dig. Du är som en bror för mig och du ställer alltid upp. Det är många gånger som vi glidigt ifrån varandra, men alltid hittat tillbaka. Du är en bra vän och jag hoppas att du finns kvar länge till. Dock festar du liiite för mkt, men jag hoppas att du klarar dig! Du är killen som ringer och vill ha lussebullar kl 4 på morgonen.

C
Carro: Vi var sjukt tighta, tills bråket bröt ut. Vi glid isär och pratade inte med varandra. Jag minns inte vad det handlade om, men det fick oss iaf att tappa kontakten helt. Jag saknar det vi hade, och många gånger tänker jag tillbaka och undrar vad det var som hände. Jag kan dock inte minnas det. Ibland när vi träffas räcker det att vi bara tittar på varandra så vet vi vad vi menar. Minns du Et vantarna? Det gör jag;) Jag saknar dig.

Clara: Du och din syster är en del av familjen, det är mkt som har förändrats med dig och jag träffar dig inte alls lika mycket som tidigare. Men du finns ändå där.

E
Elin: Du är en tjej som också finns där, men jag känner att jag inte riktigt får någon kontakt med dig.

I
Ingrid: En go klasskamrat som jag känner att jag fått bättre och bättre kontakt med. Ja gillar dig!

J
Johanna: Bejbihår! Du är en störtskön tjej, och precis som med Amanda så kan jag prata med dig om precis allt. På många sätt känns det som om vi är rätt lika. Fastän vi bor rätt nära varandra så träffas vi inte så ofta. Detta är väldigt synd tycker jag och jag hoppas att det ska bli ändring på detta!

J: Vi har haft våra stora dispyter, och jag har varit ärlig. Jag har sagt vad jag tycker och tänker, vilket tydligen inte är okej. När jag sa att jag inte ville ha någon internet kontakt med dig, så ville du aldrig veta av mig irl heller. Onödigt. Men det är ditt val och det är nog det bästa också. Jag känner mig sviken efter allt jag ställt upp för dig spec på festen. Men det är chill. Som sagt sanningarna ska ringa in inatt. Här har du min.

Julia: Lilla söta Julia, som dock inte är så lite längre. Du har precis som din syster alltid funnits i familjen. Det är du som kommer tidigt på morgonen och knackar på dörren. Jag tycker mycket om dig, du är snäll och söt. Jag hoppas att du finns kvar även nästa år!

K
Katharina: Du är en supermamma! jag är väldigt imponerad av hur du klarar av att uppfostra ett barn på helt egen hand, och att du klarar det så bra som du gör! Du är en förebild!

L
Lena: Du är en hel go tysk brud men humor. Du får skolan att bli en aningen roligare än vad den är!

Lulu: Min lilla stylist! Ditt jobb är att få mig lite mer tjejig och änsålänge har du gjort ett bra jobb^^

M
Mattias: Jag har känt dig sen sjuan på grundskolan, men nu vet jag inte längre vart jag har dig. Vi har tappat kontakten väldigt mycket. Det är sjukt synd. Innan var du min bästa vän och vi kunde prata om allt. Jag minns i grundskolan när du, jag, dansken, björn, sara och malin tror jag, var och paddlade kanot. Det minnet kommer jag alltid att ha kvar.

T
Tobbe: Vad ska jag säga om dig...Det är mycket som har gått hemskt fel mellan oss. Vi var bra och nära vänner, men pga allt som hänt har jag tagit avstånd. Jag tror tyvärr inte att vi kommer bli vänner igen.



Familjen.
Syrra: Utan henne är jag ingenting, utan henne är jag helt vilse. Hon är den som finns där alltid i vått och torrt. Jag älskar henne och hon är en stor del av mig. Det finns inte ord nog att som kan beskriva hur mycket du betyder för mig. Jag helt enkelt bara ÄLSKAR DIG! <3
Föräldrarna: Ni ställer alltid upp och är de bästa föräldrarna jag någonsin kunde ha fått. Ni är mina absoluta idoler och det går inte en dag utan att jag ser upp till er. Precis som med syrran så finns det inga ord som kan beskriva min kärlek till er. Älskar er så mycket, livet kommer bli tufft när ni inte finns kvar.
Älsklingen: Du är den som ger mitt liv mer mening. Jag älskar dig så mycket och snart har vi varit tillsammans i fyra år. Tiden har gått så fort och vi har utvecklats något enormt. Vi har vår egna lilla familj nu men katten Celia. Snart är jag klar med utbildningen och förhoppningsvis klarar du dig igenom din med. Då ska vi bo tillsammans och leva våra lyckliga dagar! Vi ska resa mycket precis som vi har pratat om, kanske tom jobba utomlands. Jag är tokigt kär i dig och jag hoppas det håller länge till. Älskar dig min Babe!!


Så till er alla från mig, ett riktgit gott nytt år!!!!!

December


Idag blev jag väckte för att typ världens sötaste ettåring skulle komma på besök.
Hon var så otroligt gullig lilla Elin.
Mitt hjäta smalt lite!



December



Igår hälsade jag och mannen på hans mamma. Vi åt lussebullar och äppelkaka, sjukt mysigt. Sen kom hans bror och fru dit, vi pratade lite sen skulle de lägga sig. Efter någon timme åkte vi hem till mannen och hans pappa. Hans far är så go. Vi pratar alltid så mycket och denna kvällen pratade han om en massa minnen. Han fällde en och en annan tår, vilket alltid är lite jobbigt att se, jag vet inte hur jag ska reagera. Men vi pratade vidare om annat som vi kunde skratta åt.
På natten när jag och mannen skulle sova, kom katten och tog en massa plats, jag fick ligga helt snett vilket också ledde till att mannen knuffades ut ur sängen. Men så kan det gå ibland.
När vi vaknade sen tog vi det lugnt och färgade varandras hår, mannen är duktig på det. Han själv fick små prickar på sitt korta hår, blev lite tüfft!
Det var väl det. Just nu är jag sjukt trött men vill inte lägga mig än. Ska väl skjuta lite med syrran i spelet Medal of Honor Rising Sun.

God Afton!




December

Parodi av Anna Anka: Jag äter alltid disktrasa, därföra att dom har aldrig några rynkor och då tänker jag att om jag äter disktrasor så kommer jag heller inte får några rynkor!


Haha så jävla bra!



Denna videon fick mig på andra tankar.
Finns så sjukt mkt jag vill säga och skriva. Jag är ärlig, betydligt ärligare än du. Men jag håller det för mig själv då min ärlighet kan leda till feta problem! Det är den sista energin jag lägger på detta. Sos falso y no quier saber nada mas de ti. Ich bin fertig mit dir

December


Maldito cobarde

 

 

 

 


Psst... Can’t shut my mouth You walk around and say All kinds of really mean things About me cuz you're a meanie



December


Fick för ett litet tag sedan ett samtal från älsklingen, han hade pratar med sin brorsdotter. Dom hade pratat en hel massa. Älsklingen frågade bland annat om han skulle få en julklapp av henne.
- Jaa det ska du.
- ooj är det en stor julklapp?
- Nej den är rätt liten.
- Jasså vad är det för något då?
- Det är en Puss!
Sen berättade hon också att hon skulle åka till Willys för hon ville köpa en lillebror!
Hur gulligt som helst!! När de sedan pratat klart så frågade flickan om jag var där för hon ville minsann prata med mig. Älsklingen förklarade att jag inte var där, men hon ville ändå prata med mig. Hihi så gullig hon är lille tösen! Jag menar, jag har inte träffat henne så många gånger, och trodde faktiskt inte att hon skulle lägga mig på minnet så som hon gjort. Blev lite rörd faktiskt =)
Får se till att åka och hälsa på älsklingens bror och familj, jag gillar dom. Dom är fett snälla och man känner sig så sjukt välkommen varje gång man är där på besök! Härligt värre!

Well var bara tvungen att berätta, tyckte det var så fint!


December

GOD JUL KÄRA VÄNNER! <3







December


Så här lagom innan julafton kommer typ den bästa julklappen,
Eminems nya albu, Refill. Woooho!



(först kom Relapse, som jag hade, men skivan är plötsligt försvunnen. Och idag kom Refill)


December


Woho i dag kommer mannen med katten. Sen stannar dom ca 3 veckor. Härligt!
Idag ska vi även iväg och köpa en fet gran, kungsgran som vanligt. Det är de bästa och största! Kommer bli ett jäkla jobb att kånka den hela vägen hem från stan, men det ska nog gå!

För övrigt så ska jag plugga rätt mycket idag, ska bli färdig till på måndag, måste kolla en film också som jag ska analysera till måndag. Men men, ska hem till mannen sen också kanske klämmer vi vars en pizza, hade varit gott!
Vet inte alls vad som annars händer idag. Ska se om man kan få tid till ett snöbollskrig också, hade varit underbart!

Ja just det pappa köpte en ny dator igår, sjukt härlig är den. Vi fick den gamla till vårt rum ska bara fixa in internet till den också sen är allt klart.

Såg på 2012 med Johänna i torsdags, vissa bra scener men annars var det rätt smörig.

Jag har förresten lugnat mig lite, ignorerar det så mycket som möjligt och helt enkelt undviker det. Men ah det finns där under ytan och väntar på att få komma ut. Men jag försöker hålla det nere. En sak till och det kommer upp. Det får jag ta itu med när det kommer isf.

Peace




December


Så var vintern här på rikigt.



ursäkta bildens kvalitet, men vad tvungen att förminska den för att kunna lägga upp den*

December


Maldito Cobarde


December


De som säger att de som inga barn har inte vet vad äkta kärlek är, är uppenbarligen de som inte vet vad "äkta" kärlek är. Tänk på de runt om i världen som gör allt dom kan för att skaffa barn men inte lyckas, vet inte dom vad äkta kärlek är då eller? Jag har inte barn själv, men nog fan vet jag vad "äkta" kärlek är. Visst kärleken till ens eget barn är stark. Men den är varken mer äkta eller mindre äkta än någon annan kärlek är. Och vad är det som definerar "Äkta" kärlek?
Kärleken är olika stark till olika personer, men för mig är den alltid äkta.



December


Har ni inte sett filmen Bronson så gör det. Den är störtskön på en stört sätt!



Soundtracket till filmen gör den ännu fetare!
Lyssna på denna låten, jag gillar den.


December


Ja så var snart den här helgen slut.
Den har varit ett levande helvete rent ut sagt.
I fredags kom dock Agge förbi och gjorde dagen lite bättre.
Vi kollade på Idol och chillade, sen drog han till nationerna.
Jag med min jävla huvudvärk satt hemma.
Igår var jag också hemma, panodilen hjälper inte.
Så finns inte så mycket att göra än att ligga halvdöd på soffan.
När jag vaknade i morse såg jag att jag hade ett missat samtal,
och ett meddelande. Det var Agge.
Han talade in ett meddelande som jag sedan lyssnade på. Såhär lät det:
"Jag BEHÖVER lussekatter! Kom ner NU!!
Sen var det inget mer. Lät nästan på som ett fylle hot! ^^
För övrigt så har jag inte gjort ett skit.
Jag är riktigt riktigt trött på vissa. Det står mig upp till halsen.
Lite till och jag kommer spy ut all skit.
Denna gången kommer jag inte stoppa halvvägs utan jag spyr ut allt tills det är slut!

Well ska plugga vidare och lägga energin på annat istället!
Peace



December


Nu ger jag snart upp, huvudvärk i mer än sju dagar i rad. Orkar inte mer. Ska det vara så kan man väl bli sjuk på riktigt. "Hellre" spyr galla och har feber, än att ha en irriterande huvudvärk i flera dagar. Please!

Men trots denna huvudvärk bakade jag och syrran idag lussebullar och lusse-kanelbullar. Blev ca 35 lussebullar och 12 kussekanalbullar. Wooho!

Nu ska vi snart äta sen är det Robinson. Bye Bye

December


Först tyckte jag att dessa klockorna var väldigt fula, men ju mer jag tittar så blir de bara snyggare o snyggare och jag önskar mig en i julklapp. Får jag den inte, ja då köper jag väl en själv!
Inte så farligt dyr heller, 999:-.




December





Öppnat tio paket i advenskalandern från BodyShop
massa fina klappar, tar en bild någon dag och visar.
Men jag kan säga som så att det är verkligen värt det. Hitintills har vi fått paket värda ca 800-900kr och alla 24 kostade total 800 kr. Känns toppen.

Skolan går bra, seminarium efter seminarium. Snart ska jag och en klasskamrat påbörja slutarbetet för kursen.
Vi delar nog upp det innan lovet dock så vi har våra dela klara.
Efter det vi ska ta oss ett jullov.
Känns skönt.

Ska nog snart på bio med miss Johänna. Kanske någon annan som vill med?
Annars tror jag faktiskt att jag ska baka i helgen igen. Lussekatterna från förrförra helgen börjar redan ta slut.

Mannen kommer snart ner också, med sig har han katten. Längtar!!

Detta inlägget blev väldigt blahaigt!
Men så är det ibland.

Drömmer för övrigt de sjukaste drömmarna nuförtiden. De flesta handlar om barn.
Inatt drömde jag att jag var gravid. Tryckte man på sidan av min mage stack barnets ben ut.
Man kunde kittla barnet under foten, då försvann den in i magen igen. Men den tyckte min pappa att det var dags att få ut barnet. Han stack handen igenom navlen och drog ut barnet.  Magen var helt öppen och man kunde se rakt in. Mycket märkligt! vet inte riktigt vad det ska betyda om det ens betyder något..

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel på tv6Play, har inte kanalen. Men jag hoppas att Francessca hoppar på den där bloggErika. Det förtjänar hon!
Ha en trevlig kväll!

Peace.



December


Min namnsdag idag!


December


Jag och ett par klasskamrater håller på att göra ett skolarbete nu. Vi ska analysera en film, en serie och datorspel. Serien vi har valt att analysera är "Toddlers and Tiaras", har någon sett det programmet?
Det är verkligen så att man mår illa! Detta är det sjukaste programmet som skapats, och det ännu mer störda är att det finns på riktigt det är inte fiction.



Jag mår verkligen dåligt när jag ser att barn i åldrarna 2 månader uppåt kan ha föräldrar som utsätter dem för sånt här. Det är så ytligt och barnen mår inte ens bra av det. Flera av dem gråter och säger att de inte vill, medan föräldrarna/föräldern ignorerar det. På tv4 ska de visa en svensk serie nu som handlar om barn som vill bli legender och bäst på olika saker när de är ca 6-9 år gamla. Visst ska man ha mål absolut, men man får inte glömma att barn är barn. De ska få vara barn också och inte tvingas in i vuxenvärlden för snabbt. Nu har jag inte sett det som ska gå på tv4 men jag har sett reklamen för det. En annan sak att tänka på är att som föräldrar är det helt sjukt att leva genom barnet/barnen. Att tvinga dem göra något som man själv velat utan att lyckas. Låt barnen välja egna vägar att gå och egna drömmar att uppfylla. För detta med skönhetstävlingar för småbarn är bara sjukt!


I mina ögon är inte denna flickan speciellt lycklig, det ser väldigt fake och konstlat ut.

Barn är underbara och smarta, men genom att vara en dålig förebild och visa den ytliga sidan av världen så kommer även barnen att snappa upp detta. Barnen är vår framtid så förstör dem inte!
För att avsluta detta vill jag bara skriva ett väldigt fint citat från en pojke i klass 6:

"Om jag fik bestemma så skule det vara flera vatenbalongs krig än riktiga krig".


Peace.






RSS 2.0